Választ / Szombaton jön az Egymillió Találkozás Napja
Megosztás

Szombaton jön az Egymillió Találkozás Napja

Budapest, 2024. június 5., szerda (MTI) – Szerdán Dabason járt EP-választási kampánykörútja keretében Orbán Viktor – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

A tájékoztatás szerint a Fidesz elnökét Kőszegi Zoltán polgármester fogadta, majd tárgyalást folytattak több térségbeli település polgármesterével.

A dabasi választókkal találkozva Orbán Viktor kifejtette: a Békemeneten ismét kiderült, „mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje”. De a győzelemért még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség – tett hozzá. „Ezért jön a valaha volt legnagyobb kampányhajrá, az Egymillió Találkozás Napja. Most szombaton, a vasárnapi választás előtti 24 órában, a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani. Ebben a mozgósításban magam is részt fogok venni, mert a tét hatalmas. Háború vagy béke – erről döntünk. Szombaton jön tehát az Egymillió Találkozás Napja. Vasárnap pedig a választáson: Csak a béke, csak a Fidesz!” – idézi Orbán Viktort a sajtófőnök közleménye.

KÖVESSEN
Megosztás

További hírek