Megosztás

Január elsejétől 15 százalékkal nőnek a nyugdíjak

Január elsejétől 15 százalékkal nőnek a nyugdíjak

Január elsejétől 15 százalékkal megemeli a nyugdíjakat a kormány – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedden a közösségi oldalán.

Orbán Viktor a Facebook-oldalán megosztott videóban úgy fogalmazott, hogy most írta alá azt a kormányrendeletet, amellyel január 1-jétől 15 százalékkal emelik a nyugdíjakat.

“Az elhibázott brüsszeli szankciók miatt egész Európában tombol az energiaválság, ez bennünket, magyarokat is nyomaszt és érint” – hangsúlyozta Orbán Viktor, hozzátéve, hogy védekezni kell: “mi magyarok ársapkákkal és rezsicsökkentéssel védjük a családokat”.

 

aposztróf

Az elhibázott brüsszeli szankciók miatt egész Európában tombol az energiaválság, ez bennünket, magyarokat is nyomaszt és érint

aposztróf

– hangsúlyozta Orbán Viktor, hozzátéve, hogy védekezni kell:

aposztróf

mi magyarok ársapkákkal és rezsicsökkentéssel védjük a családokat.

aposztróf

Jelezte: a védekezés közben nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy Magyarországnak vannak nagy céljai, amelyek túlmutatnak a nehéz időszakokon.

Az egyik ilyen nagy célnak a kormányfő a nyugdíjasok méltó életének biztosítását, illetve a nyugdíjak értékének megőrzését nevezte.

Ezt a célt 2010 óta minden évben sikerült elérnünk; most, hogy 15 százalékkal emeljük január elsejével a nyugdíjakat, ez 2023-ban is így lesz.

aposztróf

A nyugdíjasok számíthatnak ránk!

aposztróf

– hangsúlyozta a miniszterelnök.

Kövessen

Megosztás