Élménydélután az adventi vásárban

Több mint harminc gyermek számára szervezett élményekben gazdag programot az Ökumenikus Segélyszervezet a Bazilikánál található Adománypontján, ahová Lévai Anikó is ellátogatott a kisunokájával.


A 8-12 éves korosztályú, nehéz körülmények között élő családokból érkező gyerekek egyik csoportja a mézeskalács tésztájának gyúrásába, szaggatásába és sütésébe kapcsolódott be, egy másik csapat pedig az elkészült süteményeket díszítette föl, olyan ismert személyiségekkel, mint Wolf Kati énekes, Szabados Ági és Iszak Eszter műsorvezetők, illetve Józan László, Nagy Alexa és Mérai Katalin színészek.

Míg a sütemények sültek, egy harmadik csoport az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat helyszínén található korcsolyapályán Rátonyi Kriszta műsorvezető és Katus Attila világbajnok sportoló vezetésével korcsolyázhatott. Az élménynap közben forró teával és egy finom uzsonnával kedveskedtek a gyerekeknek az Adventi Ünnep a Bazilikánál program szervezői.

Az élménynap nem ért véget az Ökumenikus Segélyszervezet Adománypontján, hiszen a gyereksereg hivatalos volt az Erkel Színházban jótékonysági előadás keretében bemutatott Jancsi és Juliska című meseopera előadására. Az Adománypontra Lévai Anikó is ellátogatott a kisunokájával a segélyszervezet önkénteseivel közös mézeskalácssütésre.

A rendezvény kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A Segélyszervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni.

Kövessen

Megosztás