- miniszterelnok.hu - https://miniszterelnok.hu/nem-akarjuk-hogy-megismetlodjon-ami-a-2015-ben-a-keleti-palyaudvarnal-tortent/ -

Nem akarjuk, hogy megismétlődjön, ami 2015-ben a Keleti pályaudvarnál történt

A miniszterelnök, a Fidesz elnöke erről abban a kampányvideóban beszél, amely akkor készült, amikor – az áprilisi parlamenti választást megelőző kampánykörútját folytatva – pártja józsefvárosi képviselőjelöltje, Kocsis Máté mellett korteskedett.

Budapestnek és Józsefvárosnak meg kell védenie magát a migránsoktól – hangoztatja Orbán Viktor a Facebook-oldalán [1] kedden közzétett felvételen, hozzátéve: e nélkül meg fog ismétlődni, ami 2015 nyarán a Keleti pályaudvarnál vagy a II. János Pál pápa téren történt, márpedig “teljesen egyértelmű, hogy nem akarjuk”, hogy az akkori események még egyszer megtörténjenek.

Ennek megakadályozásához az kell, hogy nem engedjük a kormányrúd közelébe azokat a politikusokat, akik nem a magyar emberek érdekeit szolgálják, hanem bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot és bevándorlóvárossá Budapestet – hangsúlyozta a miniszterelnök.